Wat Schaft de Podcast
Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Nieuwste aflevering
#176 Olijfolie oogst, boeken voor foodies en wintergerechten (04.12.2025)
Eerdere afleveringen
- #175 Chocolade
- #174 Sauce Veronique, Mont d’or en het luisteraarsonderzoek
- #173 Biefstuk
- #172 Bircher Muesli, De Syrische Keuken en pasta Genovese
- #171 Nasi Goreng
- #170 Italiaans Rood, Saoto en wildplukken
- #169 Döner Kebab
- #168 Croque Madame, De Vriezer en Dressing
- #167 Soezen, Gougères, Eclairs en Paris-Brest
- #166 Salted Caramel, zelf kaas maken en Beef Chow Feun
- #165 Ovens
- #164 Bahn Mi Smashed Taco’s, Bimi en hoe selecteer je restaurants
- #163 Bakkeljauw
- #162 6 jaar Wat Schaft de Podcast
- #161 Tomatensoep, de kunst van het bestellen en Gado Gado
- #160 Paella (Koken op open vuur)
- #159 Churros, flan & hotdog
- #158 Zeewier (Zeewierboerderij)
- #157 Troebel / Pom Tajer / Miso
- #156 Bánh Mì (Maggi)
Andere podcasts
-
Lekha writes, then reads
-
Dave & Patje
-
Kletsuurtje
-
Wijze Lessen Podcast
-
The Rewatchables
-
VRT NWS update
-
Le seul avis qui compte
-
No Such Thing As A Fish
-
Feit of Fabel
-
Dissect
-
NANDOLEAKS: REAL TALK PODCAST MET FERNANDO
-
anything goes with emma chamberlain
-
The Mel Robbins Podcast
-
Ontvoerd
-
Bêtes de science
-
The Chillout Lounge Mix
-
Par Ouï-dire
-
ShxtsNGigs
